Enjoytennis

Voor leuke en leerzame tennislessen en -events gedurende het hele jaar.

De trainers van Enjoytennis


Hieronder vind je meer info per trainer (indien beschikbaar):


Dario Gioffre heef een baan aangeboden gekregen in Engeland en zal per 1 oktober 2020 daar aan de slag gaan. We zijn erg blij dat hij Enjoytennis het afgelopen jaar heeft ondersteund met zijn kennis en ervaring. Veel leden hebben van zijn lessen genoten. Gelukkig blijft hij 1 keer in de maand zijn kennis met ons delen en zal hij te zien zijn op de club. We wensen hem succes en geluk voor de toekomst!


Marijke Hermans 


Mijn naam is Marijke Hermans. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Ramon en heb 3 kinderen: Joep, Teun en Roos. Ik ben al 35 jaar lid van IJTC Groenvliet. Sinds 2014 heb ik mijn trainers-diploma. Vorig jaar kreeg ik de kans om les te geven bij ‘mijn’ club, daar ben ik erg blij mee! Tennis is een leuke, uitdagende sport die je tot op late leeftijd kan blijven beoefenen. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring over te dragen op anderen maar het is nog leuker om te zien dat iemand met plezier op de baan staat en steeds beter wordt. Er valt veel te leren binnen het tennis en ik leer zelf nog iedere dag!

Op dit moment speel ik competitie op zaterdag, in een mixteam. Aankomend voorjaar spelen we Eredivisie. Hiervoor heb ik jaren op zondag gespeeld, ook in een mixteam, waarvan meer dan 22 jaar met Vivian van der Steen.

IJTC Groenvliet is een gezellige en actieve vereniging voor alle doelgroepen met een prachtig (nieuw) park. Ik hoop hier nog jaren actief te mogen zijn.

Graag tot ziens op de baan!

Vivian van der Steen


Mijn naam is Vivian van der Steen. Ik ben nu bijna 30 jaar lid van IJTC Groenvliet en heb een actief tennisverleden. Zo heb ik jarenlang competitief tennis gespeeld in de vorm van toernooien en competitie. Vele jaren heb ik samen met Marijke Hermans in een mix team op zondag getennist. Twee jaar geleden hebben we de overstap gemaakt naar de zaterdag mix. En nog altijd speel ik met heel veel plezier competitie. Dit jaar gaan we zelfs in de Eredivisie tennissen!

In 2014 heb ik mijn trainersdiploma behaald. Tijdens de opleiding was er veel aandacht voor allerlei verschillende doelgroepen. Iedere doelgroep heeft weer een andere aanpak. Op IJTC Groenvliet krijg ik dan ook de kans om met alle doelgroepen te werken en zo mijn kennis up to date te houden.

Ik vind het dan ook erg leuk om mijn tenniservaring en opgedane kennis tijdens de opleiding over te brengen op anderen.

Graag tot ziens op IJTC Groenvliet!


Agustin Carella


Agustin Carella kwam ons team op 1 oktober 2020 versterken. Hij geeft fulltime les aan de jeugd en de senioren.

Agustin komt uit Argentiniƫ, is 37 jaar en heeft veel ervaring als het gaat om senioren- en jeugdtennis en vooral ook de fysieke kant van de sport.

Op internationaal niveau heeft hij zijn steentje bijgedragen in het begeleiden van topspelers (jeugd).

Raymon Birza


Raymon is 18 jaar en heeft begin april 2021 al kennis kunnen maken met een aantal jeugd- en senioren groepen.

Hij heeft zin om aan de slag te gaan en we wensen iedereen veel plezier bij zijn lessen!

Gerard Smit


Geeft les op donderdag. Meer info volgt ...