Trainers

 • Marijke (oprichter)
  Mijn naam is Marijke Hermans. Ik ben veertiger, getrouwd met Ramon en heb 3 kinderen: Joep, Teun en Roos. Ik ben al ruim 35 jaar lid van IJTC Groenvliet. Sinds 2014 heb ik mijn trainers-diploma. Recent kreeg ik de kans om les te geven bij ‘mijn’ club, daar ben ik erg blij mee! Tennis is een leuke, uitdagende sport die je tot op late leeftijd kan blijven beoefenen. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring over te dragen op anderen, maar het is nog leuker om te zien dat iemand met plezier op de baan staat en steeds beter wordt. Er valt veel te leren binnen het tennis en ik leer zelf nog iedere dag! Ik speel/heb jaren competitie gespeeld; o.a. in een mixteam, waarvan meer dan 22 jaar met Vivian van der Steen. IJTC Groenvliet is een gezellige en actieve vereniging voor alle doelgroepen met een prachtig (nieuw) park. Ik hoop hier nog jaren actief te mogen zijn. Graag tot ziens op de baan!
   
 • Vivian (oprichter)
  Mijn naam is Vivian van der Steen. Ik ben nu ruim 30 jaar lid van IJTC Groenvliet en heb een actief tennisverleden. Zo heb ik jarenlang competitief tennis gespeeld in de vorm van toernooien en competitie. Vele jaren heb ik samen met Marijke Hermans in een mix team op zondag getennist. Recent hebben we de overstap gemaakt naar de zaterdag mix. En nog altijd speel ik met heel veel plezier competitie. In 2014 heb ik mijn trainersdiploma behaald. Tijdens de opleiding was er veel aandacht voor allerlei verschillende doelgroepen. Iedere doelgroep heeft weer een andere aanpak. Op IJTC Groenvliet krijg ik dan ook de kans om met alle doelgroepen te werken en zo mijn kennis up to date te houden. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn tenniservaring en opgedane kennis tijdens de opleiding over te brengen op anderen. Graag tot ziens op het park!
   
 • Edward
  Edward is er op dinsdag en donderdag (IJTC). Hij geeft zowel de jeugd als de senioren les. Edward is een ervaren trainer en speler!
   
 • Vince
  Vince studeert geneeskunde. Hij combineert het lesgeven (IJTC) met zijn studie.
   
 • Daniël
  Daniël is er op donderdagavond (IJTC). Hij is 18 jaar en heeft onlangs zijn opleiding bij de KNLTB afgerond. Daniël studeert fysiotherapie en wil dit in de toekomst combineren met het lesgeven.
   
 • Kevin
  Informatie (IJTC) volgt ...